2009.09.10. 16:44| Szerző: szedy

Tudom hogy "régen" nem írtam már és sok mindenkinek hiányzik, de ha időm lett volna akkor kedvem nem volt, ha meg kedvem lett volna akkor meg időm nincs :) .

Az elmúlt egy hét alatt ismét csak sok minden történt, már sok mindenre nem is emlékszek, annyi mindent kell a fejemben tartani (ezt elintézni, azt megcsinálni, ennek szólni, szerződés után rohangálni, órarendet módosítani...).

Most már annyira nincs kedve senkinek sem bulizni (persze azért még megyünk:D). Azalatt az egy hét alatt amíg nem írtam csak 2 fontosabb és nagyobb buli volt, az egyik még kedd este, a másik meg pénteken. Ezekről nem is írnék sokat, csupán annyit hogy jó volt, tetszett, és sok ilyen lesz még... A többi napon meg csak az úgymond "keménymag" megy bulizni, ők szinte minden nap mennek :D (én nem tartozom közéjük). Valamelyik nap felkeltünk és mondtam a szobatársamnak, Daninak hogy mi lesz velünk télen ha délután 1-2 óráig alszunk és addigra már megint sötét lesz?:D Nem fogunk napot látni?

Na persze nem minden nap ilyen, mivel pl kedden reggel 8tól van suli.... Sajnos azt kell hogy mondjam itt is kavarják a .....-t, egyik tanár ide szeretné rakni az óráját, a másik meg oda, és persze hogy ütközésem van... De szerencsére mind engedékenyebb lesz úgyhogy mára minden meg lett oldva.

Sajnos Active Circuits tárgyat muszáj volt leadnunk, mert hiába írták ki suli oldalára hogy nincs semmi előfeltétele, Passive Circuits-en tanulják meg az alapokat, így laboron nem sok mindent tudtam magammal kezdeni (nagyjából értettem az áramköröket, mit hova kapcsolunk, de azt már kevésbé hogy miért, és miért pont oda:D) Szóval inkább leadtuk és felvettük a Functions-t (ahogy Gyula mondta kb alap szintű matek, Analízisnél valamivel könnyebb, úgyhogy simán meglesz).

Érdekes hogy a tanárok laboron, meg úgy általában elvárják hogy anélkül hogy elmagyarázzák neked, tudjad hogyan kell megcsinálni a dolgokat, viszont ha nem tudsz valamit akkor szívesen segítenek és elmagyarázzák.

Nemrég jöttem meg a Basics Skills of Engineering-ről, 2. órán szétkaptunk egy gépet laboron és volt egy feladatsor amire válaszolni kellett. Elég laza a tanár, simán lehet zenét hallgatni közben (ugye ott még hangfalak is vannak a géphez:D). Jövő héten talán csinálok képet a teremről.

Amúgy eddig nagyon tetszik itt kint lenni, és már gondolkoztam azon is hogy még maradnék +fél évet, suli is támogatná, csak az lenne a gond hogy akkor otthon nagyon lemaradnék a szakos tárgyakból, illetve nem tudnék levizsgázni belőlük.

Itt kezd egyre hidegebb lenni, egyre durvábban fúj a szél, elég sokat is esik az eső...

+1: Finneknél valami nincs rendben:D kb minden benzinkúton, clubban, bevásárlóközpontban van legalább 2-3 játékautomata (ami még nem baj), amin folyamatosan lóg legalább 1-2 finn (ez már annál inkább). Az biztos hogy tudnak élni...:D

+1: nem igazán tudtam mire vélni amikor első nap buherálták a felsőbb évesek a kávéautomatát, de azt hiszem van kulcsuk hozzá és ingyen isszák a kávét:D

Pénteken megyünk Preludi-ra, ami egy hagyomány a sulin, minden évben megrendezik, és koncertsorozatok lesznek, a többit még nem tudom. Elvileg jó sok ember lesz :) Oda mindenképpen akarok kamerát vinni.

Úgyhogy legközelebbi frissítés szerintem csak hétvégén lesz, de ki tudja még mit hoz a sors:D

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szedy.blog.hu/api/trackback/id/tr551373289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása